Uluslararası Diller Kongresi – International Congress of Languages (INCOL-2019) Çukurova Üniversitesi Haber Merkezinde

Önce Adana (Adana İnsanına ve Kentine Hizmet Vakfı) ile Çukurova Üniversitesi iş birliği ile Uluslararası Bilim ve Akademik Araştırmalar Derneği tarafından UBAADER Kongreleri 2019’un 2’ncisi kapsamında Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Diller Kongresi – International Congress of Languages  (INCOL-2019) Çukurova Üniversitesi Haber Merkezinde yayınlandı.

Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ‘’Uluslararası Diller Kongresi’’nin ana temasının “Dillerin Gücü: Çok Dillilik ve Kimlik” olarak belirlendiğini ifade eden Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Kırkgöz, kongrenin konularının dil bağlamındaki birçok alanı kapsadığını ifade etti.

Kongre dillerinin Türkçe ve İngilizce olduğuna vurgu yapan Kırkgöz sunulan bildirilerin, kongre tam metin kitabında

ISBN’li e-kitap biçiminde yayımlanacağını da hatırlatarak kongreyi destekleyen uluslararası dergi kapsamında olan International Journal of Language Academy (IJLA), International Journal of Educational Spectrum (IJES), Çukurova Araştırmaları (CUKAR), Route Educational & Social Science Journal (RessJournal) ve Homeros dergilerinde bilim kurulu tarafından seçilmiş olan bildirilerin tam metinlerinin makale olarak yayımlanacağını söyledi.

Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi: https://habermerkezi.cu.edu.tr/haber-detay/1901/uluslararasi-diller-kongresi-cukurova-universitesi-ev-sahipliginde-gerceklestirildi