ÖNCE ADANA VAKFI, HOLLANDA BAŞKONSOLOSLUĞUNDAKİ EĞİTİM GÜNÜ’NDE

Önce Adana Vakfı (Adana Kentine ve İnsanına Hizmet Vakfı) olarak EduNed ve Neso Turkey’in İstanbul’daki Hollanda Başkonsolosluğunda düzenlediği “Hollanda Eğitim Günü” toplantısına katıldık.

HEC – Holland Education Consortium (Hollanda Eğitim Birliği) üyesi ve aynı zamanda dünyanın en başarılı üniversitelerinden olan Radboud Üniversitesi, Twente Üniversitesi, Han Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, NHL Stenden Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Wageningen Üniversitesi, Hanze Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, The Hague Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Groningen Üniversitesinin katıldığı toplantıda lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde verilen eğitimlerin içeriği, koşulları vb. konular konuşuldu.