ÖNCE ADANA VAKFI AMERİKA BÜYÜKELÇİLİĞİ HİBE TOPLANTISINDA

Önce Adana Vakfı (Adana Kentine ve İnsanına Hizmet Vakfı) olarak Amerika Büyükelçiliğinin Adana Büyükşehir Belediyesinde düzenlediği ve birbirinden farklı çalışma olanı olan yüze yakın STK’nin yoğun ilgi gösterdiği hibe programı bilgilendirme toplantısına katıldık. ABD Büyükelçiliği Hibe Koordinatörü Fulya Yavuz’un hibe fırsatları, başvuru ve eleme süreci, raporlama yükümlülükleri gibi konulara değindiği toplantı sonunda soru-yanıt bölümü ile STK temsilcileri geniş bir bilgi edinme süreci yaşadı.

ABD-Türkiye arasında her anlamdaki iş birliğinin güçlendirilmesi, dostluk bağının artırılması, Amerikan görünürlüğünün yaygınlaştırılması gibi konulara değinilen toplantıda, projelerine destek bulmak isteyenler için çok yönlü olanaklar sunuldu.